Gemeentelijke tegemoetkoming

Hier vertellen we wat u kan doen om bijles vergoed te krijgen

Tutor en scholier

Ondersteuning

De ondersteuning voor bijles

Veel gemeenten ondersteunen mensen voor wie bijles betalen niet altijd even makkelijk is. Vaak zijn hier ingewikkelde procedures voor. Ook zijn er instanties en gemeenten die het budget liever niet uitgeven. Daarom promoten ze de regelingen niet. Alle tegemoetkomingen maken we hieronder inzichtelijk per stad. Kijk ook op Nibud, Nationaal fonds Kinderhulp, Stichting leergeld voor algemene fondsen.

Haarlem

Ondersteuning in Haarlem

In Haarlem is de gemeente een campagne gestart om mensen die het niet zo breed hebben te helpen met allerlei schoolkosten. Dit varieert van sportlessen, schoolreistegoed, studiekosten maar zeker ook bijles. U kunt eenvoudig het Tegemoetkoming kosten bijles document downloaden. Dit retourneren tezamen met een verklaring van de docent en/of mentor is voldoende. Hiermee krijgt u bijles via Bijles4Scholier vergoed.

Haarlem
Amsterdam

Amsterdam

Ondersteuning in Amsterdam

Amsterdam heeft als hoofdstad een goed geoliede schoolkostenmachine. Op amsterdam.nl vindt u meer informatie. U moet dit formulier invullen, dan krijgt u bijles van Bijles4Scholier vergoed.

Amersfoort

Ondersteuning in Amersfoort

In Amersfoort heeft de gemeente helaas nog geen budget vrijgemaakt om bij te dragen aan persoonlijke studiehulp. Wel is er Stichting leergeld en die helpen je graag. Kijk snel op Bijles4iedereen voor onze initiatieven bij u in de buurt.

Amersfoort
Breda

Breda

Ondersteuning in Breda

In Breda is er vanuit Stichting leergeld hulp voor schoolgaande kinderen. De gemeente draagt daar tot op heden alleen iets aan toe door middel van een schoolstartpakket. Op breda.nl is er meer informatie over het schoolstartpakket voor mensen met een laag inkomen.

Vind nu de beste tutoren in uw buurt