Faq

Scholieren en ouders


Waarom moet ik via jullie boeken en niet via de school?
Via Bijles4Scholier krijgt u een privéles bij u thuis maar betaalt u de prijs voor een normale klassikale aanbieder.
Hoe weet ik dat het veilig is?
Door middel van de reviews en mogelijke VOG hebben wij een tweetraps-veiligheidssysteem ingebouwd. Wij raden aan om bij de eerste les met een nieuwe tutor aanwezig te zijn omdat we uit ervaring hebben gemerkt dat dit fijn is voor de ouder, scholier en student.
Hoe betaal ik de tutor?
U betaalt het uurtarief dat vooraf online is bevestigd. Met de tevredenheidsgarantie betaalt u achteraf. Wij sturen u maandelijks een automatische incasso. In de beginperiode kunt u ook betalen met IDEAL. Wij raden de automatische incasso aan.
Faq

Tutoren


Waar wordt lesgegeven?
In principe instantie zal je bij mensen thuiskomen. Andere locaties zijn mogelijk.
Hoeveel verdien ik per uur?
Je bepaalt je eigen uurtarief, minimaal 10 EUR. Wij raden je aan om niet al te hoog te beginnen en te wachten op je eerste reviews. Wij storten het geld aan het eind van de maand op je bankrekening. Voor het platform vragen wij 20% service-fee.
Wat kost de registratie?
De registratie is gratis, maar om ervoor te zorgen dat je meer geboekt wordt, kan je een Verklaring omtrent gedrag (VOG) toevoegen. Indien je deze nog niet hebt, kan je deze voor ongeveer 30 EUR bij je gemeente aanschaffen.
Hoe krijg ik mijn boekingen?
Je geeft zelf je beschikbaarheid door en je wordt automatisch ingepland. Wanneer een scholier je boekt, krijg je een bevestiging in je email die je vervolgens met je kalender kan synchroniseren.